През годините, откакто е на екран, Слави Трифонов си извоюва

...
През годините, откакто е на екран, Слави Трифонов си извоюва
Коментари Харесай

Слави Трифонов разказа за първата жена в живота си: Това е една история, която никак не искам да си спомням

През годините, откогато е на екран, Слави Трифонов си извоюва имидж на плейбой и познавач на женската хубост. За 35 години любовен живот 52-годишният ерген е имал едвам 3 по-сериозни връзки.
Всички те обаче са бръкнали надълбоко в душата му.
Психоложката Магдалена Ангелова, някогашната беквокалистка в „ Ку-ку бенд ” Александра Раева и танцьорката от „ Магаданс ” Мартина Огнянова – са трите дами, към които Дългия е изпитвал в миналото същинска обич. Днес и трите са щастливо задомени, а Слави е все по този начин уединен и трагичен в любовта. През леглото на Дългия са минали още пеещата писателка Ваня Щерева, актрисата Силвия Лулчева и куп незнайни за необятната публика дами.

Преди да се снабди със звезден статут, публично въздействие и финансов разцвет и да се трансформира в един от най-желаните ергени у нас, Слави бил цялостен карък на любовния фронт, написа хотарена.
Учиндолецът нямал никакъв триумф измежду дамите, а възприятието му за комизъм грам не му пособие в свалките.
Още първият му конфликт с любовта белязало отношението му към дамите.
Трифонов бил предаден от първото момиче, по което вдлъбнат. По подигравка на ориста по-нататък всяка една от неговите огромни любови ще го изоставя. Първата му обич била мома-плевенчанка, която гостувала на баба си в Долни Дъбник.

В същото градче 14-годишният Слави ходел на риба с другари. „ Много се влюбих в тая Еленка. Виех като вълк против луната… Идеше ми да пукна. Странно – тази Еленка откликна. Съгласи се да се качи с мен на язовира. При палатките. Пихме ром, целувахме се, до нещо по-сериозно не стигнахме по причина, че постоянно, когато настъпеше сакралният миг, аз дотам бях сигурен, че на мен това не може да ми се случи, че… Абе, огромен комплекс…
Един ден имахме среща, за вървим на кино и тя не пристигна. Чаках, чаках… Интимността беше нещо, което се случва на други хора, само че и това не ми изглеждаше доста несъмнено.

Не просто надалеч от мен – той беше в друга галактика!
Когато ми се случи нещо сходно на фамилиарност в края на 11 клас, меко казано се изложих ”, искрено е споделял Дългия.
Трифонов не желал да си спомня за първата си интимна нощ, въпреки че в припадък на признание показа със феновете на вечерното шоу прекарванията си.
Заради изпития алкохол той не помнел нищо от флирта си в заведението и бил неприятно изненадан, когато се събудил в леглото до непозната дунда.

„ Това е една история, която по никакъв начин не желая да си припомням. Жената беше няколко пъти по-голяма от мен, като се има поради, че по това време бях много кокалест. Сигурно минаваше 120 кг ”, шашна сътрудниците си и феновете на „ Шоуто на Слави ” Трифонов. Той нямал явен спомен по какъв начин се е озовал с нея в едни чаршафи, само че шокът от събуждането си помнел доста ясно.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР