През годините Новак Джокович често е намирал интересни начини да

...
През годините Новак Джокович често е намирал интересни начини да
Коментари Харесай

Джокович честити рождения ден на възрастна българка


През годините Новак Джокович постоянно е намирал забавни способи да зарадва почитателите си. Световният №1 на няколко пъти е отправял лични пожелания към свои фенове от всички краища на света, като най-скорошната му сходна демонстрация бе отдадена на българка.

Предприемачът Боряна Узунова показа видео в Instagram, в което сподели по какъв начин е съумяла да сервира паметен подарък на своята баба Веска по случай нейния 81-ви рожден ден. Възрастната жена е обожател на Джокера и е проследила всичките му мачове на триумфалния за него Australian Open. Макар огромната ѝ фантазия – да го гледа на край на Големия шлем в ложата му, да е неосъществима, друго нейно предпочитание се сбъдна.

Узунова е съумяла да се свърже с чичото на Джокович – Горан, който е някогашен турнирен шеф на Sofia Open. С негово подпомагане желанието на баба ѝ се сбъднало и тя получила незабравима изненада, когато нейната внучка ѝ посочила поздрава, който носителят на 22 трофеи от Големия шлем записал особено за нея.

„ Бабо Веске, цветущ рожден ден от Новак Джокович! Пожелавам ти всичко най-хубаво, да живееш още доста дълго и ти благодаря, че ме подкрепяш и следиш мачовете ми “ – споделя във видеото първенецът на Уимбълдън и Australian Open.

От своя страна разчувстваната рожденичка пожелава на международния №1 да бъде жив и здрав, да продължава да побеждава, да съобщи на децата си любовта към тениса и да ги възпита да бъдат положителни хора.

„ Ноле, благодаря ти за това, че си пример за великолепие, предимство, психическа резистентност, невзискателност и фамилни полезности. Каква легенда си единствено! “ – написа Боряна Узунова.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР