През годините много знаменитости са признавали, че са взимали наркотици.

...
През годините много знаменитости са признавали, че са взимали наркотици.
Коментари Харесай

Магически гъби и други наркотици - малките тайни на семейството на Уил Смит

През годините доста звезди са признавали, че са взимали опиати. Сега същото прави и фамилията на Уил Смит, като разкрива и повече детайлности за аргументите.
 Оскари 2023, Джими Кимъл, Уил Смит, Том Круз и по какъв начин водещият се пошегува с тях
Шегите на Джими Кимъл с Уил Смит и шамара

Без плесници тази година на Оскарите

Джейдън, най-голямото от децата на Джейда Пинкет и Уил Смит, споделя, че точно майка му е " въвела " цялото семейство в използването на психеделици. На състоялата се тази седмица конференция Psychedelic Science в Денвър, 24-годишният артист споделя, че потреблението на тези субстанции усъвършенства връзката му с околните и усилва съпричастността му към другите.

" Мисля, че майка ми в действителност беше първата, която направи тази стъпка за фамилията. Първо ги взимаше единствено тя за нескончаем интервал от време, само че в последна сметка по-късно и всички останали започнаха ", споделя Джейдън Смит.

Той акцентира, че позитивното влияние от приемането на психеделици при него се показва във връзката му със сестра му Уилоу (22 г.), и полубрат му Трей (30 г.), който е дете на Уил Смит и някогашната му брачна половинка Шери Зампино.

" Братята и сестрите могат да спорят толкоз доста и да се бият толкоз доста, и Бог знае, че и ние сме го правили преди. Но равнището на обич и съпричастност, което в този момент мога да изпитам към тях посредством психеделичните прекарвания и отвън тях, е нещо надълбоко и красиво ", споделя още.
 Уил Смит, Джейдън Смит и Джейда Пинкет Смит

Уил Смит, Джейдън Смит и Джейда Пинкет Смит

По думите му психеделиците оказват помощ и на роднините му да " отворят " мозъците си и да се откъснат от старите способи на мислене, които са ги въвличали в доста разногласия.

Синът на Уил Смит не прецизира какъв тип психеделици употребява фамилията му, само че те и преди са говорили за използването си на " вълшебен гъби ". Миналата година той споделя в изявление, че има вяра в действието им да " разширят съзнанието " и да зареждат с " духовни прекарвания и мистични положения ".

През 2019 година пък, брачната половинка на, разкрива, че е употребила екстази, до момента в който се е борила с депресията. Тогава е и пиела доста, пушела е трева и се е опитвала да успокои мозъка си, написа Daily Mail.

" Знаех, че съм на път към пристрастяване. Бях наясно за това ", признава тя. Освен използването на опиати, тя е имала даже и самоубийствени мисли и е била в безспорен " прочувствен колапс ".

Джейда споделя още, че по това време се е чувствала " изцяло отвън надзор ". " Дори не мисля, че в този съответен миг разбирах през какво преминавам. Бях в тежка меланхолия. И се борих с това години наред. Събуждането заран беше най-лошата част от деня. "
 Оскари 2023, Хали Бери, Уил Смит и за какво актрисата размени артиста на сцената
Кой размени Уил Смит на Оскарите

Наложителна рокада

Съпругата на Уил Смит постоянно и била откровена и открита. Както в изявленията, по този начин и в обществените мрежи даже е споделяла за това, че пие доста алкохол и то всевъзможен - вино, водка, ром и други мощни питиета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР