През годините малкото джобче на дънките е било наричано по

...
През годините малкото джобче на дънките е било наричано по
Коментари Харесай

Защо ви е малкият джоб на дънките?

През годините дребното джобче на дънките е било наричано по какви ли не способи - от джоб за монети до джоб за билети, само че ето същинската история.

Как парфюмът ни да мирише по-дълго

Тези мънички джобове на дънките ви може да са единствено едно от нещата, за които постоянно сте се чудили. Може да сте се отказали да се пробвате да употребявате този джоб, защото е прекомерно дребен, с цел да побере всичко, от което в действителност имате потребност. Но за какво е там преди всичко? Е, през днешния ден това в действителност не служи за цел, само че до края на 1800-те е изпълнявал роля.
Фаталните неточности, които позволяваме, когато си перем дънките
Научете най-често срещаните неточности, които мнозина вършат, до момента в който перат дънките си. Следвайте тези препоръки, с цел да може вашите дънки да за...
Прочети повече
Защо дънките имат дребни джобове?

Малкият джоб в действителност се назовава джоб за часовник, защото в началото е бил предопределен за безвредно място, където мъжете да съхраняват джобните си часовници. Датира от първия чифт дънки на Levi`s, който се появи на пазара през 1879 година

Така че идващия път, когато стоите нехайно с палец, закачен в този дребен джоб, знайте, че в началото е бил употребен за предпазване на джобен часовник.

Как да използваме утайката от кафето

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР