През годините Иво Баев е бил почтен и сериозен човек

...
През годините Иво Баев е бил почтен и сериозен човек
Коментари Харесай

Изключените от СДС Бургас с позиция за Иво Баев

През годините Иво Баев е бил честен и сериозен човек с който сме имали положителни взаимоотношения, споделят изключените членове на Съюз на демократичните сили

Бившите членове на Съюз на демократичните сили в Бургас, които бяха изключени от националното управление изпратиха отворено писмо до Флагман.бг по отношение на изненадващото " прекосяване " на Иво Баев в Съюз на демократичните сили.

Уважаеми бургаски седесари,

" Разбрали сте от медийни изявления, че гробокопачите на синята концепция Румен Христов и Илия Лазаров са договорили сегашния общински консултант от Демократична България и досегашен водач на ДСБ Иво Баев да стане регионален водач на Съюз на демократичните сили в Бургас.

През годините Иво Баев е бил честен и сериозен човек с който сме имали положителни взаимоотношения.

За страдание, поради желанието за постове и опазване на мястото в Общинския съвет, Иво Баев предпочетеайно да прави срещи с Румен Христов и да се мъчи да гради на мрачно структури на Съюз на демократичните сили в Бургас на гърба на одобрените през години организации.

Вече цяла година Съюз на демократичните сили Бургас е непозволено отстранено от вътрешно-партийния живот на Съюз на демократичните сили, макар обезщетен членски импорт от над 4,000 лева Пари и до през днешния ден не върнати от основния секретар Илия Лазаров, който твърди, че не сме платили.

Безпринципността в политиката води до уродливи резултати. Понякога жертви на безпринципността стават и хора с биография като Иво Баев. От Съюз на демократичните сили Бургас и седесарите по сърце и душа. "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР