През годините Азис и Галена са показвали приятелски чувства един

...
През годините Азис и Галена са показвали приятелски чувства един
Коментари Харесай

Азис и Галена взривиха мрежата с новата си песен. Фен: Разплакахте ме!

През годините Азис и Галена са показвали другарски усеща един към различен, а почитателите неведнъж са ги подтиквали към общ план. След толкоз години те се събраха и сътвориха същински шедьовър, безапелационни са меломаните. 

Хитовите реализатори анонсираха новината за дуета си преди няколко дни и от този момент всички фенове на фолк ритмите тръпнеха в очакване. Чакането свърши, а изненадата на Азис и Галена е голяма, защото ги виждаме като участници в един мини филм. 

" Спомен от едно окончателно отминало време. От оная обич, недоизживяната, която се е скрила в най-дълбокото кътче на сърцето ни, с цел да ни припомня, че времето не лекува всичко. От оная, първата обич, която в никакъв случай не се повтаря, не се не помни, а единствено боли — като рана, която се отваря още веднъж и още веднъж..

Тази ария не ме пуска от мига, в който я чух. Благодаря за музиката, за думите, за страстите. Благодаря на Азис за магията в гласа му. Благодаря на всеки един от вас, който ще се влюби в нея. И нека, когато боли, да боли по-малко ", показа Галена часове след премиерата на песента " А+Г=ВНЛ ". 

Отзивите на почитателите ясно демонстрират, че това е новият шлагер в жанра. Някои стигат по-далеч и дефинират дуета като най-силната ария, която са чували от няколко години насам.

" Върна ме в детството, при първата обич. Толкова същинска ария за едно отминало време, което на всички ни липсва ", гласи един от мненията под видеото, което съставлява същински мини филм. С този клип Галена потвърди, че е ненадмината, няма конкуренция, а концепциите й не стихват.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР