През февруари видяхме дебюта на Черната пантера в киновселената на

...
През февруари видяхме дебюта на Черната пантера в киновселената на
Коментари Харесай

Marvel подготвя нов комикс, свързан с Черната пантера

През февруари видяхме дебюта на " Черната пантера " в киновселената на Marvel , а резултатът ни хареса. Приходите от кино лентата, за които към този момент е ставало въпрос, приказват задоволително за това дали се е понравил и на публиката.


" Черната пантера " продължава нагоре

Докъде ще стигне филмът

В " Черната пантера " видяхме няколко мощни облика, които допълваха доста добре на Т`Чала (Чадуик Боузман). Един от тях беше този на сестра му - Шури , изиграна от Летиша Райт.

Имаме добра вест за всички фенове на персонажа й: Marvel Entertainment приготвят комикс, фокусиран напълно върху Шури.

 Снимка 369356

 Кой е индивидът зад маската на Черната пантера
Кой е индивидът зад маската на Черната пантера

Пътят на Чадуик Боузман

Във кино лентата за Черната пантера видяхме Шури като детето талант, което макар нежната си възраст е в положение да борави и изобретява невиждани технологии. Разбира се, харизмата на Летиша Райт спомогна съществено за това сестрата на Т`Чала да остави положително усещане у нас.

 Снимка 369355

По информация на Bustle, комиксът ще се споделя " Shuri " и ще излезе на пазара през октомври. От страниците му ще разберем по какъв начин Шури ще се оправи с неналичието на брат си - Т`Чала е в неопределеност след загадъчна задача в космоса и оставя Уаканда без водач.

 Нов комикс за
Нов комикс за " Фантастичната четворка "

Дали ще бъде трансфорат във филм

Следващият натурален правоприемник на трона е точно Шури, само че концепцията да бъде на чело на народа си не ѝ се нрави изключително, тъй като това значи да напусне лабораторията - мястото, където тя се усеща най-добре.

Със сигурност ще бъде забавно, а ние на този стадий няма какво повече да прибавим, с изключение на Wakanda Forever! (Да живее Уаканда).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР