През февруари тази година принцеса Йожени посрещна първото си дете,

...
През февруари тази година принцеса Йожени посрещна първото си дете,
Коментари Харесай

Забавленията по женски на Беатрис и Йожени

През февруари тази година принцеса Йожени посрещна първото си дете, а няколко месеца по-късно - през септември, и принцеса Беатрис стана майка за пръв път. Затова не е особена изненада, че в последно време двете рядко се появяват в медийното пространство.
 Принцеса Йожени, Джак Бруксбанк и третата годишнина от сватбата им
Какво чества принцеса Йожени

И по какъв начин означи специфичния мотив

Сестрите обаче не са просто родители, а и членове на кралския двор и като такива имат своите задължения, които изискват наличието им. А когато те са свързани с дела, които са им на сърце, работата се трансформира в наслаждение.

Преди дни Беатрис и Йожени се появиха дружно на изискана вечеря с подбран кръг посетители, на която беше показан нов модел кецове, основани от рециклирани боклуци, събрани от морета и океани. А по фотосите съдим, че майчинството се отразява повече от добре и на двете .

Great to see Princesses Beatrice and Eugenie out together last night!
2nd pic shows Bea & Edo with James & Sofia Blunt, who hosted this event.
— (@FrancineBlaise1)
Именно идеята за запазване на околната среда и надзор над климатичните промени е една от тези, които двете сестри поддържат, тъкмо както и други членове на кралското семейство - като принцовете Уилям и Чарлз.

Миналият месец пък сестрите отлетяха за Гърция със съпрузите си, с цел да участват на сватбата на принц Филипос, кръщелника на принцеса Даяна. А заниманията на Йожени и Беатрис в последните месеци са свързани най-вече със споделените миговете със фамилията и децата им , предава People.
 Принцеса Беатрис, дислексията и какво мисли за опцията да я съобщи на децата си
Заболяването, което за принцеса Беатрис е подарък

Притеснява ли се, че децата й може да го наследят

Двете са същински щастливи, че имат опцията да отглеждат наследниците си едновременно и те да порастват дружно, тъкмо като тях.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР