През февруари 2020 г. на преклонна възраст умира шефът на

...
През февруари 2020 г. на преклонна възраст умира шефът на
Коментари Харесай

КГБ шефът на руските екстрасенси : Вирусите се правят от 40 г.

През февруари 2020 година на напреднала възраст умира шефът на специфичния отдел с екстрасенси към държавното управление на Русия Борис Ратников. Години наред той управлява хората със свръхсетивни благоприятни условия като изключително значима част от Федералната работа за сигурност. След пенсионирането си генералът си разрешава да приказва и написа за някои от изводите и обстоятелствата, измежду които е минал животът му.

Неговата група изследва телепатия, ясновидство, внушаемост, приложна логика на психиката, парапсихология, телекинеза, астрология и други езотерични области. Малко преди гибелта си Ратников приказва за войната без оръжие, която се води сега. Според него тази война е по-опасна от всяка друга, тъй като се унищожава моралът на хората.

Това се дължи на страха, умишлено и целеустремено заложен в главите на хората. Световните корпорации основават неестествен апетит, тласкат хората към алкохол и опиати, основават условия за беднотия. Целта на всичко това е понижаване на човешката популация и е резултат от останалите лимитирани запаси на планетата, които не стигат за непрекъснато възходящото население на Земята.

Задачата на членовете на неговата група – особено изследвани и подготвени хора със свръхсетивни благоприятни условия, била да се свържат с енергийно-информационното поле на Земята (Решетката на Единното съзнание), с цел да получат нужната информация. Никола Тесла, Леонардо да Винчи, Нострадамус и доста други създатели и пророци, които са имали ясновидски канали, са черпили концепциите си оттова.

Един от операторите на групата през 1992 година съумява да получи информация за дейностите на американската страна или най-малко по този начин споделя Ратников. Установява се, че зад Океана се работи по планове за намаляването на човешката популация. За да просперират определени страни, е признато за належащо да се сведе до най-малко раждаемостта в Азия, Африка, Индия, Япония, Китай, Източна Европа и Латинска Америка. Най-практичният метод да извършите това е посредством боязън.

Ако постоянно се излъчват фрагменти на ужаси, сплашвате масите с несигурността на бъдещето и се постановат строги ограничавания върху типа на карантинните ограничения, тогава на генно равнище нуждата от раждане на дете ще намалее от главният инстинкт за лично оцеляване.

Голяма роля в тази стратегия е отредена на актуалните технологии и популяризирането на разнообразни типове модерни средства за връзка. Чрез тях елементарно се управляват мозъците на масите и се въодушевяват хрумвания, са потребни за „ златното “ малцинство, което е на власт.

Транснационалните корпорации са създали разнообразни способи за понижаване на броя във всяка обособена страна: в някои легализират противозаконните субстанции и предизвикват пиянството, в други основават дефицитът на питейна вода и храна, в трети ниските приходи на популацията непрекъснато държат хората в боязън за бъдещето.

Ако тези способи са неефективни, тогава се употребяват особено основани вируси. Подобни стратегии се създават от средата на 80-те години на предишния век.

Русия минава през всички тествания тъкмо като останалия свят. Персоналът на специфичния отдел на Ратников обаче не съумява да види единството на страната през 2030 година В енергийно-информационното пространство на планетата няма интегрална Русия.

Борис Ратников неведнъж приканва, че човек би трябвало да осъзнае какъв брой доста зависи бъдещето от неговите мисли и височината на вибрациите, излъчени на околната среда. Прогнозите не могат да вземат поради развиването на съзнанието и морала на по-голямата част от популацията на планетата, само че това е основен миг за оцеляване живота на планетата.

Мозъкът не е генератор на мисли, той служи за приемането им, споделя Ратников. Душата на човек основава и предава мисли, притегля ги към мозъка със своите трептения. Чистотата на душата разрешава да се притеглят позитивни мисли и те оформят ориста на обособения човек, обособения народ и цялата планета. Мисълта ражда думи, по-късно идва действието, образува привички и вследствие на това темперамент. Тази верига изисква непоколебим надзор, защото на планетарно равнище тече чистка.

Според Борис Ратников единственият метод за оцеляване пред изкуствено основаните заболявания и проблеми е всеки да пречиства мислите си, да подвига вибрациите на съзнанието си. За това могат да оказват помощ светли мисли, мощен морал и отменяне на егоизма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР