През есента ще излезе нова книга на Боб Дилън -

...
През есента ще излезе нова книга на Боб Дилън -
Коментари Харесай

Боб Дилън пише музикална книга с есета

През есента ще излезе нова книга на Боб Дилън - алманах с повече от 60 есета за песни и създатели, на които се възхищава - от Стивън Фостър до Елвис Костело.

Новата книга, " Философия на актуалната ария ", е първата книга, която той издава след фамозните записки " Хроники, том първи " от 2004 година. " Философията на актуалната ария " е планувана за 8 ноември, заяви Асошиейтед прес.

" Той проучва това, което назовава капан на лесните рими, коментира по какъв начин прибавянето на една сричка може да понижи силата на песента и даже изяснява по какъв начин блуграсът се отнася към хеви метъла ", се споделя в известието, оповестено във вторник от Simon & Schuster.

" И въпреки че есетата са видимо за музика, те в действителност са размишления и разсъждения върху човешкото положение. В книгата са включени близо 150 деликатно подбрани фотоси, както и поредност от съновидения, които, взети дружно, наподобяват на епична поема. "

80-годишният артист и създател на песни получи Нобелова премия за литература през 2016 година и продължава да прави турнета и да записва, като последният му албум, " Rough and Rowdy Ways ", беше публикуван през 2020 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР