През есента на миналата година Instagram обяви, че активните потребители

...
През есента на миналата година Instagram обяви, че активните потребители
Коментари Харесай

Instagram обяви нова услуга за по-дълго видео съдържание

През есента на предходната година Instagram разгласи, че дейните консуматори на услугата са достигнали 800 милиона и няколко месеца по-късно притежаваната от Фейсбук компания разкри, че техният брой се е нараснал до 1 милиард. Сериозна потребителска база, чието скорошно нарастване се дължи значително и на функционалността Stories и спомагателните принадлежности за основаване и редактиране на наличие.
Заедно с това Instagram разгласи и новото приложение за видео IGTV, което ще включва по-дълги отвесни клипове от известни основатели на наличие. Въпреки това потребителите ще могат да гледат видеото и в главното приложение на Instagram. Според компанията IGTV е проектирано към метода, по който потребителите употребяват телефоните си и по тази причина клиповете са отвесни и на цялостен екран. За разлика от Instagram видеото може да е с дължина до 1 час.
Възпроизвеждането на видео стартира незабавно при отваряне на приложението, като не е нужно да се търси наличие, тъй като услугата предлага такова от потребителите, които следвате в Instagram, и въз основа на вашите ползи и желания. Все отново има благоприятни условия за разкриване на ново видео, а също така можете да харесате, коментиране или изпратите клипове на своите другари.
Съдържанието в IGTV ще е проведено в канали, които в действителност са свързани със основателите на видео, само че всеки искащ може да стане подобен, като разгласява своите творения през приложението или през интернет. Разпространението на IGTV за iOS и Android ще стане през идващите седмици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР