През двете десетилетия, след като пребитото тяло на Меган Макдоналд

...
През двете десетилетия, след като пребитото тяло на Меган Макдоналд
Коментари Харесай

Изминаха десетилетия, преди да бъде извършен арест за бруталната смърт на студент от Ню Йорк. Сега семейството й има съмнения относно прокуратурата.

През двете десетилетия, откакто пребитото тяло на Меган Макдоналд беше намерено на черна пътека в северната част на щата Ню Йорк, фамилията й се бори за правдивост в неразкритото ликвидиране. Те проведоха годишнини, сложиха билбордове в своя окръг и поддържаха страница във Фейсбук „ Справедливост за Меган Макдоналд “.

Но след арест за убийството предходната година, фамилията й насочи вниманието си към малко евентуален индивид: прокурорът.

Те упрекнаха окръжния прокурор на Ориндж Каунти Дейвид Хуулър, че се пробва да спъне следствието, като не разкрива, че в миналото е представлявал обвинен в убийството на Макдоналдс и предлага „ скрито ” съглашение за признание на виновността с мъжа, упрекнат в ликвидиране от втора степен при гибелта й през 2003 година

Твърденията бяха в детайли разказани в дисциплинарни тъжби, които сестрата и майката на Макдоналдс подадоха против Хуулър предишния месец в съда контролен орган, който проверява изказвания за непра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР