През днешния на Мастърса в Монте Карло за откриващите си

...
През днешния на Мастърса в Монте Карло за откриващите си
Коментари Харесай

Програма: Джокович и Циципас отново в игра; Медведев излиза срещу Зверев в мача на деня

През днешния на Мастърса в Монте Карло за откриващите си мачове в конкуренцията на корта излязоха и останалите топ 8 сложени тенисисти, измежду които Каспър Рууд, Даниил Медведев, Холгер Руне и Тейлър Фриц, като всички от тях реализираха двусетови победи. С това трябваше да бъде комплициран и завършек на втория кръг в Княжеството, като към този момент настъпва време за сериозните конфликти от етапа на осминафиналите, която следва да бъде изиграна в хода на утрешния ден, а програмата е повече от заинтригуваща.

В откриващия дуел на централния корт " Court Rainier III ", започващ в 12:00 часа българско време, ще излязат Хуберт Хуркач и Яник Синер, в чието съревнование все още превес има полякът, който води с 2:1 триумфа. Непосредствено след края на техния конфликт феновете в Монако ще могат да се насладят на мача на първенеца от последните две издания на шампионата Стефанос Циципас, който се изправи против носителя на купата в Сантяго - Николас Джари.

Веднага след гърка пък на корта ще излезе другият главен любимец за трофея в конкуренцията, както и също негов повторен собственик, Новак Джокович, който към този момент откри акцията си с победа в поредни елементи, а на осминафиналите ще срещне Лоренцо Музети в повтаряне на епичния им петсетов двубой от Ролан Гарос през 2021-ва. Програмата пък ще закрият Даниил Медведев и Александър Зверев, които се изправят за 14-и път в кариерите си един против различен, като в досегашните им конфликти салдото на успехите е в интерес на руснака, който води със 7:6 триумфа, откакто завоюва съревнованието им по-рано в хода на сезона в Индиън Уелс.

На втория по величина корт " Courtes des Princes " началото на спортния ден ще бъде сложено с мача сред четвъртия подложен в схемата Каспър Рууд и квалификанта Ян-Ленард Щруф. Впоследствие ние следва да следим съветско дерби, противопоставящо положителните другари и сътрудници в шампионата в карето в Монте Карло - Андрей Рубльов и Карен Хачанов, преди Тейлър Фриц да се изправи против екзекутора на Григор Димитров - Иржи Лехечка. В последната среща за деня ще се впуснат един от любимците в сянка за оценката - Холгер Руне, и спечелилият всред Матео Беретини и Франсиско Серундоло.

Програмата за четвъртък в Монте Карло:

Court Rainier III (начало 12:00 часа):

1. Хуберт Хуркач - Яник Синер 

2. Николас Джари - Стефанос Циципас

3. Новак Джокович - Лоренцо Музети

4. Даниил Медведев - Александър Зверев

Court des Princes (начало 12:00 часа):

1. Ян-Ленард Щруф - Каспър Рууд

2. Андрей Рубльов - Карен Хачанов

3. Тейлър Фриц - Иржи Лехечка

4. Холгер Руне - Франсиско Серундоло/Матео Беретини

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР