През днешния ден силна буря връхлетя Плевен, а дъждът бързо

...
През днешния ден силна буря връхлетя Плевен, а дъждът бързо
Коментари Харесай

Бурята не прости на майка и дъщеричката ѝ, но се намесиха човеци

През днешния ден мощна стихия връхлетя Плевен, а дъждът бързо намокри улици и хора. В неприятна обстановката попаднала и майка, която била с шестмесечната си дъщеричка.

Лидия М. била заварена от бурята в Градската градина, а стихията изненадала плевенчанката. Тогава на помощ ѝ се притекли чиновници на заведение в региона, както и клиенти на обекта.

" Дъщеря ми беше мокра и уплашена, а единствено след минути към този момент се смееше и закачаше всички в близост ", споделя дамата. Тя споделя за неприятната преживелица, с цел да изкаже обществено благодарността си към хората, които не останали равнодушни.

Благодаря Ви за добрината, бъдете здрави и дано положителното се върне към Вас, умножено по 100. Благодаря Ви, че макар забързаното и мъчно всекидневие, Вие сте огромни Човеци!, написа Лидия М.

Вижне цялата обява на дамата:

 

" Здравейте! Пиша този пост, с цел да изкажа голямата си признателност към група непознати хора, които за малко време почувствах като повече от другари. Насред бурята с щерка ми (на 6 месеца) се намирахме в Градската градина и не знам по какъв начин щяхме да се оправим без помощта на личния състав на заведението, (което се намира при започване на Градската) и част от клиентите.

Дъщеря ми беше мокра и уплашена, а единствено след минути към този момент се смееше и закачаше всички в близост. Благодаря Ви, благи хора! Благодаря Ви за добрината, бъдете здрави и дано положителното се върне към Вас, умножено по 100. Благодаря Ви, че макар забързаното и мъчно всекидневие, Вие сте огромни индивиди!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР