През днешния ден ще е предимно слънчево. По-значителна ще е

...
През днешния ден ще е предимно слънчево. По-значителна ще е
Коментари Харесай

СТУДЪТ ОСТАВА: Зимното слънце щипе с минусови температури, в София живакът остава под нулата

През днешния ден ще е най-вече слънчево. По-значителна ще е облачността до обяд, основно над североизточните региони. Вятърът ще се се ориентира от запад.северозапад и ще е слаб, в Дунавската низина и Източна България - до сдържан.

Сутринта ще е студено, с минимални температури сред минус 9 и минус 4 градуса, в обособени региони до минус 10 - минус 12, в - към минус 9 градуса.

Дневните температури ще стартират да се покачват и преобладаващите оптимални ще са сред минус 1 и 4 градуса, в - минус 1 градуса. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
свързани новини21932на 21.12.2021
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и още ще се увеличи.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 1 - 3 градуса. Температурата на морската вода е от 7 градуса по Северното до 9 градуса по Южното Черноморие. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад, по най-високите елементи и мощен от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2 градуса, на 2000 метра - към минус 7 градуса.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР