През деня ВВС на Украйна нанесоха 20 удара по руските

...
През деня ВВС на Украйна нанесоха 20 удара по руските
Коментари Харесай

Украйна нанесе 20 удара по руските войски

През деня Военновъздушни сили на Украйна нанесоха 20 удара по съветските войски. Унищожени са оръжия и военна техника, както и позиции на Противовъздушна отбрана. Украинските ракетно-артилерийски подразделения нанесоха удари по три региона с жива мощ, групи от въоръжение и военна техника, склад за муниции и още три значими военни обекта.

Това се споделя в отчета на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна към 18:00 часа на 2 ноември, оповестен във Фейсбук и представен от " Укринформ ".

Противникът се пробва да задържи краткотрайно завзетите територии, съсредоточава напъните си върху сдържането на дейностите на Силите за защита в избрани посоки. Русия води настъпателни дейности в направленията Бахмут, Авдиевка и Новопавловка, отбелязва Киев.

Руснаците обстрелват подразделенията на Силите за отбрана по линията на прикосновение, укрепват линиите в избрани посоки, водят разузнаване от въздуха, не престават да нанасят удари върху сериозна инфраструктура и къщи на цивилни в нарушаване на интернационалното филантропично право, законите и обичаите на войната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР