През деня във вторник ще бъде слънчево. В сутрешните часове

...
През деня във вторник ще бъде слънчево. В сутрешните часове
Коментари Харесай

Септември отново ще ни подари слънце, температурите пак се покачват

През деня във вторник ще бъде слънчево. В утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще има понижена видимост. Ще духа слаб вятър от изток, оповестиха от Националният институт по метеорология и хидрология.

Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°, малко по-ниски по морския бряг, в София 28°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа бриз. Максималните температури ще са 24°-25°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър, който денем в множеството региони ще стихне, по най-високите елементи на Рила и Пирин ще бъде сдържан от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 15°.

В сряда и четвъртък ще бъде с още два-три градуса по-топло и оптималните температури ще са сред 29° и 34°. Ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, а през втория ден към и след обяд над западната половина от страната ще се развие купеста облачност и до вечерта на обособени места там ще превали и прегърми.

Вятърът в Дунавската низина ще се ориентира от северозапад и с него през идващите дни ще настъпи постепенно намаляване на температурите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР