През деня в събота времето ще е чудесно за разходки

...
През деня в събота времето ще е чудесно за разходки
Коментари Харесай

Много слънце, малко облаци и до 28°С днес

През деня в събота времето ще е отлично за разходки и туризъм, ще бъде най-вече слънчево. Около обяд облачността ще се усили, само че ще е най-вече висока. Не се чакат превалявания. Ще духа слаб западен вятър. Максималните температури ще се покачат и ще са типични за октомври - до 24-28°С, а на изолирани региони в Централна България и Тракия - към 30°С.

Времето по Черноморието

През нощта против събота ще доминира ясно време, а до обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд и с краткотрайни нараствания на облачността. Очакваните оптимални температури на въздуха ще бъдат 23-24°С.

Температура на морската вода - 21°-23°С.

Вълнение на морето – 1-2 бала.

Времето в София

През нощта против събота високата облачност ще се раздра до ясно време. Минималните температури ще се покачат - и ще са сред 6-8°С. Сутрин ще има условия и за мъгли.

През деня ще доминира раздрана облачност, която към края на деня ще се раздра. Максималните температури ще са сред 23-24°С.

Времето в планините - Чудесни условия за туризъм!

През нощта против събота ще доминира ясно време. През деня ще е най-вече слънчево и относително топло. Очакваме и краткотрайни увлечения на облачността, само че без превалявания.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°С, на 2000 метра - към 7-8°С.

Времето на Балканите

През идващите часове атмосферата над Балканския полуостров ще се задържи постоянна. На изолирани планински региони от полуострова се чакат превалявания. Над останалата част, времето ще се задържи най-вече слънчево и изсъхнало, като температурите ще са високи за октомври.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР