През деня в неделя около обяд в масивите от Западна

...
През деня в неделя около обяд в масивите от Западна
Коментари Харесай

Шарено време в неделя: Слънце, облаци и малко дъжд

През деня в неделя към обяд в масивите от Западна и Южна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали дъжд. Над Централна и Източна България ще има и краткотрайни разкъсвания и понижения на облачността.

Максималните температури ще се намалят и ще са сред 16°С и 18°С. По-топло ще остане над Източна България – до 18°С - 20°С.

Времето в София

През нощта против неделя облачността ще се раздра. Ще духа слаб източен вятър.

През неделния ден ще е най-вече облачно с валежи от дъжд. Минималните температури ще са към 8°С, а оптималните – сред 17°С.

Времето в планините

Ще се задържи най-вече облачно. Около обяд в масивите от Западна и Южна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали дъжд, над 2000-2100 метра - сняг. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 4°.

Времето по Черноморието

Ще е най-вече слънчево. След обяд ще има и краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е най-вече раздрана междинна и висока.

Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 18°C и 19°C.

Температурата на морската вода чакаме да е към 12°-13°C. Вълнението – до 1-3 бала.

Времето на Балканите ще се задържи най-вече облачно, в западните и северозападни региони от полуострова преваляванията ще са обилни по количества. Ще има и гръмотевици. В източните региони от полуострова ще доминира раздрана висока облачност. Температурите ще се покачват.

Източник: Meteo Balkana
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР