През деня в неделя над цялата страна ще преобладава разкъсана

...
През деня в неделя над цялата страна ще преобладава разкъсана
Коментари Харесай

Лято в края на октомври: Около 25°С днес

През деня в неделя над цялата страна ще доминира раздрана облачност. След обяд с развиване на купесто-дъждовна облачност в Южна България. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 23-24°С. В региона на Пловдив, Монтана, Плевен и В. Търново и малко по-високи - до 25- 26°С.

Времето по Черноморието

През нощта против неделя ще доминира ясно време. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър.

Максимални температури: 22-24°С.

Температурата на морската вода е 21°-22°С.

Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Времето в София

През нощта против неделя ще доминира раздрана облачност. Минималните температури ще се покачат и ще са сред 8-9 °С. През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб източен вятър.

През деня термометърът ще демонстрира стойности - до 22°С.

Времето по планините

Ще доминира раздрана облачност. Вятърът ще се ориентира от запад и ще се усили, по най-високите елементи на Рила и Пирин ще бъде краткотрайно сдържан от югозапад. През деня ще доминира слънчево време. Максималните температури на височина 1200 метра ще доближат стойности сред 16°С, на 2000 метра - към 14°С.

Времето на Балканите

През идващите 48 часа над полуострова ще имаме мощен транспорт на по-топла въздушна маса, като температурите ще се покачат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР