През деня сняг, предимно слаб, ще вали на места в

...
През деня сняг, предимно слаб, ще вали на места в
Коментари Харесай

Опасно Време! До Броени Часове Ни Връхлита Умопомрачителен Арктически Студ!

През деня сняг, най-вече слаб, ще вали тук-там в северните региони и в планините. Малко по-съществени ще са валежите след обяд и преди среднощ в регионите към областите Враца, Плевен и Монтана.

В петък минималните температури ще бъдат от минус 7 до минус 1, а дневните от минус 4 до плюс един градус. Ще бъде съвсем без превалявания, с изключение на в планините на Югозападна България и към тях, където ще превалява слаб сняг.

В събота сутринта минималните температури ще бъдат ниски, от към минус 10 градуса по високите западни полета до минус два градуса.

Облачността ще бъде забележителна, с изключение на в северозападните региони, където ще се раздира и понижава до слънчево време. Остава прохладно, с негативни дневни температури, от минус 5 по високите полета, в това число за региона на София, до към нула, плюс 1 градус в северозападните региони.

В неделя температурите заран ще са от към минус 7 до минус 1 градуса, малко по-ниски в Югозападна България, където в местата със снежна завивка ще доближат до към минус 9, минус 10 градуса. През деня температурите ще са в интервала от минус 1 по високите полета до към плюс 6 в Северозападна България. Ще бъде облачно, от запад на изток ще превали сняг.

В понеделник още веднъж ще бъде студено, с минимални температури от минус 12 в западните и югозападни региони до минус 2 във ветровитите ниски елементи на Дунавската низина.

Остава прохладно, съвсем без превалявания.

Във вторник основна смяна на времето няма да настъпи, а предварителните сюжети на прогнозните модели сочат изгледи за постепенно покачване на температурите едвам към средата на идната седмица.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР