През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в

...
През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в
Коментари Харесай

Ще спрат ли снеговалежите в страната: Ето какво време ни очаква днес

През деня ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 3° и 8°, в София - към 4°. Атмосферното налягане е доста по-високо от междинното за месеца и още ще се увеличи.

Това сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 6°-7°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, след обяд ще отслабва.

В планините ще е най-вече слънчево. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е сдържан до мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 3°.
 
През първите дни от идната седмица времето ще бъде най-вече слънчево. В понеделник ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан западен вятър. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, по-ниски тук-там в котловините в Западна България, а оптималните ще са сред 7° и 12°.

Във вторник в доста региони вятърът ще стихва и сутринта тук-там в равнинната част от страната ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Температурите ще се покачат едва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР