През деня ще е предимно слънчево и горещо. Не се

...
През деня ще е предимно слънчево и горещо. Не се
Коментари Харесай

Днес започва истинското лято - много слънце, на места до 30-34°С

През деня ще е най-вече слънчево и горещо. Не се чакат превалявания в равнините. След обяд над планинските региони ще се развие купеста облачност, само че на обособени места ще превали дъжд.

Mаксималните температури ще са сред 30-34°С, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина. Малко по-ниски ще са над Западна България - до 25-28°С.
Времето по Черноморието - чудесни условия за плаж!
До обяд времето ще е с раздрана облачност, само че топло. След обяд ще е най-вече слънчево и горещо. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са от 27°-28°С по северното крайбрежие и до 29-30°С по южното.

Температурата на морската вода ще се увеличи и ще е сред 22°-23°С. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.
Времето в София
През нощта против петък ще доминира ясно време. Минималните температури ще са сред 12-13°С, а оптималните – към 28-30°С. През деня времето ще е слънчево. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър.
Времето в планините
Ще е най-вече слънчево и топло. Временни увлечения на облачността чакаме след обяд над масивите от Югозападна и Централна България и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан източен вятър, по високите елементи - краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15-18°C, на 2000 метра – към 10°C.
Времето в Балканите
През идващите 48 часа въздушната маса над Балканите ще остане неустойчива единствено над Румъния! Над останалата част температурите ще се покачват!

Прогноза: Имре Дузмат, Meteo Balkans
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР