През деня ще бъде слънчево, след обяд – топло. Ще

...
През деня ще бъде слънчево, след обяд – топло. Ще
Коментари Харесай

Страхотно Време! Почти Лятна Жега В Четвъртък!

През деня ще бъде слънчево, след обяд – топло. Ще бъде съвсем безшумно, след пладне – със слаб западен вятър. Максималните температури ще са сред 19° и 24°, в София – към 20°.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от междинното за октомври.

Над Черноморието ще е слънчево. Сутринта тук-там за малко видимостта ще е понижена от мъгла. Вятърът ще е слаб от запад-северозапад. Максимална температура на въздуха 19-21°. Температурата на морската вода е 17-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи – до сдържан северозападен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще към 15°, на 2000 метра – към 8°.

В петък ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно – ще се усили вятърът от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 25°. През почивните дни вятърът ще отслабне, ще остане най-вече от северозапад.

В събота над Източна България и планините ще има повече облачност, вероятни са и изолирани слаби валежи. Дневните температури ще се намалят, по-съществено в Източна България. В неделя ще е без превалявания. В доста региони ще доминира слънчево време.

Температури ще бъдат: минимални – сред 5° и 10°, а оптималните - сред 18° и 23°.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР