През деня ще бъде предимно слънчево със слаб югозападен вятърУтрото

...
През деня ще бъде предимно слънчево със слаб югозападен вятърУтрото
Коментари Харесай

Времето се затопля, очакват ни температури до 20°

През деня ще бъде най-вече слънчево със слаб югозападен вятър

Утрото ще бъде студено, с минимални температури най-вече сред минус 5° и 0°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи Българска телеграфна агенция.

На обособени места в низините и котловините видимостта ще е понижена. В София минималната температура ще е към минус 4°.

През деня ще бъде най-вече слънчево със слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 12°.

Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, само че сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 7°и 10°. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан северозападен, по високите и открити елементи - мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 0°.

В петък ще бъде най-вече слънчево, преди обяд тук-там в равнините и котловините с понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред минус 2° и 3°, а оптималните - сред 12° и 17°.

В събота вятърът от запад-северозапад още веднъж ще се усили. Температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 15° и 20°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР