През деня ще бъде предимно слънчево, дъжд се очаква само

...
През деня ще бъде предимно слънчево, дъжд се очаква само
Коментари Харесай

Бавно повишаване на температурите през новата седмица

През деня ще бъде най-вече слънчево, дъжд се чака единствено в планинските региони

Днес сутринта в низините и котловините в западната половина от страната ще има ниска слоеста облачност или мъгла, съобщи .

Около обяд видимостта ще се усъвършенства и облачността краткотрайно ще се раздра. По-късно единствено над планинските региони ще превали дъжд. През целия ден над Източна България ще бъде най-вече слънчево и там температурите ще са по-високи. Ще духа слаб, в източните региони – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 20-23°. Температурата на морската вода е 25°-26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра – към 9°.

Във вторник ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там в котловините и низините ще има ниска облачност или понижена видимост, а след обяд над планинските региони в Западна България ще се развие и купеста облачност, на обособени места ще превали временен дъжд.

Дневните температури ще стартират постепенно да се покачват и към четвъртък оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°.

Ще доминира и слънчево време с купеста облачност в сряда и четвъртък над планините в Западна България, само че единствено на изолирани места там ще превали.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР