През декември миналата година китайският милиардер със слънчеви панели Li

...
През декември миналата година китайският милиардер със слънчеви панели Li
Коментари Харесай

Китайският слънчев милиардер усеща горещината, докато секторът е изправен пред катаклизъм

През декември предходната година китайският милиардер със слънчеви панели Li Zhenguo се обърна към конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата в Дубай, обещавайки „ доброжелателна и обективна “ енергийна система в поддръжка на декарбонизацията на света.

„ Възможностите за всеки да способства за битката с изменението на климата посредством решения за възобновима сила са безгранични “, сподели Ли.

Но три месеца по-късно, създателят на Longi Green Energy Технологиите бяха принудени да се отдръпват вследствие на световното пренасищане на доставките, уволнявайки хиляди фабрични служащи и нов офис личен състав, до момента в който промишлеността се бори със срутва на цените. В Китай съкращенията провокираха рецензии към корпоративната просвета на компанията.

Longi, един от най-големите производители на слънчеви панели в света, съобщи предходната седмица, че чака да редуцира 5 % от своите 80 000 души личен състав откакто Bloomberg заяви, че компанията възнамерява да редуцира 30 % от своя личност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР