През декември миналата година Ивет Лалова-Колио сподели, че е бременна

...
През декември миналата година Ивет Лалова-Колио сподели, че е бременна
Коментари Харесай

В очакване на първото си дете: вижте Ивет Лалова по-прелестна от всякога

През декември предходната година Ивет Лалова-Колио показа, че е бременна за пръв път. Оттогава тя не крие голямото си благополучие и неспокойствие от идното раждане.

Преди месец и половина шампионката по лека атлетика разкри, че чака момченце, с прочувствено видео в обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин Ивет разрязва красива торта, на която е изписан и месецът, в който се чака да се появи синът ѝ – април, 2024 година
                             

Както всяка бъдеща майка, Ивет се вълнува от ден на ден, до момента в който терминът ѝ наближава. Преди 3 дни тя разгласява в своя профил в Instagram красива фотография с наедрялото си коремче. В поста си разсъждава за своето пътешестване и страстите, които изпитва, до момента в който чака най-голямото си благополучие.

„ Тази част от живота ми се назовава РАСТЕЖ. Като състезател си мислех, че познавам женското тяло от вътрешната страна “, написа тя. „ Но нищо не можеше да ме приготви за вдъхващото благоговение пътешестване на бременността. Да видя по какъв начин тялото ми се трансформира по способи, които в никакъв случай не съм си представяла, беше по едно и също време смиряващо и необикновено красиво. “
                             

Много от почитателите на лекоатлетката я поздравиха в Instagram и означиха какъв брой прелестна и сияйна наподобява тя по-малко от два месеца преди да роди.

Ивет и нейният брачен партньор Симоне Колио са разбрали, че чакат бебе, на Олимпийския стадион по лека атлетика в Будапеща.

Като същински спринтьор и отличен състезател, Ивет не счита да стопира да работи и ще остане дейна по време на бременността си.
                             

В самото начало тя е била извънредно деликатна, а в този момент към този момент прави леки тренировки, съгласувани с лекарите, които наблюдават бременността ѝ.

„ Така се усещам здрава и се усещам себе си “, признава Ивет, която не крие, че ѝ липсват страстта и адреналинът от спорта.

Въпреки че спортът и кариерата са били неин приоритет през годините до момента, сега Ивет е по-щастлива от всеки път и ние ѝ пожелаваме още доста прелестни и съкровени мигове в нейното пътешестване към майчинството.

Всичко, което Ивет сподели в предаването " На кафе " за спорта, фамилията, любовта и за своя майсторски клас, с който стимулира хората, в края на предходната година, вижте във видеото. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР