През декември 2023 г. с пост в Instagram профила си

...
През декември 2023 г. с пост в Instagram профила си
Коментари Харесай

Как изглеждат малките дъщери на Хилари Дъф

През декември 2023 година с пост в Instagram профила си Хилари Дъф разгласи, че чака четвъртото си бебе. Това ще е третото ѝ общо със брачна половинка ѝ Матю Кома, за който се омъжи през декември 2019 година От него актрисата към този момент има две момиченца - Банкс Вайълет (5 г.) и Мей Джеймс (2 и половина г.). От някогашния ѝ брачен партньор Майк Комри пък е сина ѝ Лука Круз (11 г.).
 Хилари Дъф чака четвъртото си дете
Хилари Дъф е още веднъж бременна

Бебе номер четири

На  майчинството освен ѝ отива, само че и ѝ се отдава, както излиза наяве от посланието, което брачният партньор ѝ Матю Кома е написал в Instagram във връзка 36-ия ѝ рожден ден през септември предходната година.

" Ти ме удивляваш всеки ден със способността си да жонглираш с невъзможното... правиш го с такава лекост и великолепие. Имаш безконечен бунар от сила и самообладание, което те прави супер-майка и супер-съпруга ".

Поредно доказателство за това какъв брой отдадена майка е актрисата е последният ѝ пост в Instagram, в който в поредност от фотоси виждаме елегантно чаено празненство, което е провела за двете си дъщерички Банкс Вайълет и Мей Джеймс.

От описанието, което  е оставила под поста излиза наяве, че с помощта и на други майки празненството в действителност е събрало 98 деца. А още на първата фотография виждаме по-малкото ѝ момиченце Мей Джеймс, облечено в кремава рокля, с огромна панделка на главата и бели ръкавици. Визята ѝ е допълнена с две перлени колиета и черно-бяла чанта.

На идващия кадър пък виждаме облеклото на по-голямата дъщеричка на актрисата, която явно се придържа към същия жанр. Банкс Вайълет носи блейзър в бебешкосиньо и къси панталонки и още веднъж явно наложителните панделка на главата, ръкавици, перлени колиета и чантичка.
 Хилари Дъф, корицата на Women's Health Австралия, Доминик Лийдър и по какъв начин актрисата поддържа форма
Как Хилари Дъф поддържа секси форма

Не, въглехидратите не са ѝ зложелател

На четвъртата фотоси двете момиченца театралничат за фотография до майка си, а от останалите фрагменти можем да забележим и малко повече от атмосферата на чаеното празненство за малчуганите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР