През декември 2020 г. певицата FKA Twigs официално заведе дело

...
През декември 2020 г. певицата FKA Twigs официално заведе дело
Коментари Харесай

Шая Лебоф отрече всичко

През декември 2020 година певицата FKA Twigs публично заведе дело против Шая Лебоф за полов, физически и прочувствен тормоз. Малко по-късно тя даде изявление за New York Times, в което изясни детайлности за случилото се във връзката им.
 Снимка 518126

Изданието даде опция на 34-годишния артист да каже и личната си позиция. Думите му тогава бяха: " Нямам опрощение за алкохолизма и експанзията си, единствено мога да обясня от какво са породени. Тормозил съм себе си и всички най-близки хора към мен с години. Срам ме е от това и се оправдавам на тези, които съм наранил. "

Ето че малко повече от месец по-късно Лебоф отхвърля всяко едно обвиняване, отправено против него. Изявлението е от страна на юристите му и в него се споделя, че артистът " отхвърля всяко едно съответно или общо обвиняване в жалбата на Барнет (Талия Дебрет Барнет е същинското име на FKA Twigs).
 Снимка 518128

В изказването се споделя още, че Лебоф в никакъв случай не е причинявал каквото и да било пострадване на Барнет. Адвокатите му упорстват още певицата да поеме всички разноски по делото, както и каквито други разноски реши съда, че е нужно.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР