През декември 2019 г. Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит се

...
През декември 2019 г. Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит се
Коментари Харесай

Расизмът, с който се сблъска семейството на Джошуа Джаксън

През декември 2019 година Джошуа Джаксън и Джоди Търнър-Смит се венчаха на скромна и загадка гала. Актьорът, който имаше дългогодишна връзка с Даян Крюгер, и моделът са дружно от относително скоро, само че към този момент чакат и първото си дете. То обаче няма да пораства в Съединени американски щати.

View this post on Instagram
A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith) on Jan 3, 2020 at 12:24pm PST

33-годишната Търнър-Смит даде искрено изявление за Sunday Times, в която разкри компликациите на това да са междурасово семейство. " Превъзходството на белите даже не се крие. Не желая децата ми да отраснат в среда, където да вървят с оръжие на учебно заведение. "

Моделът е родена в Англия, само че не има намерение да отглежда децата си и там. " Англия излезе отвън релси. Обмисляме да се преместим в Канада. " 41-годишният Джаксън е родом от Ванкувър.

View this post on Instagram
A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith) on Aug 12, 2019 at 12:52pm PDT

Търнър-Смит добавя в изявлението си, че продължава да изпитва върху гърба си предубеждения поради цвета на кожата си. " Много хора бяха възмутени от това, че съм се омъжила за бял. В Америка междурасовите фамилии не са нещо, което се приема елементарно. Аз го усетих от чернокожата общественост. Хората говореха ужасни неща... "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР