През четирите години преди баща му да стане президент на

...
През четирите години преди баща му да стане президент на
Коментари Харесай

Новото обвинение на Хънтър Байдън поставя на фокус чуждестранни предприятия

През четирите години преди татко му да стане президент на Съединени американски щати, Хънтър Байдън е направил повече от 7 милиона $ от разнообразни задгранични източници, в това число украински конгломерат, румънски предприемач и китайска енергийна група, съгласно обвинителен акт, разпечатан в четвъртък.

Данъчните обвинявания, които разказват мащаба на приходите на Хънтър Байдън сред 2016 година и 2020 година, наливат гориво към рецензиите на републиканците по отношение на търговията с въздействие от страна на Джо Байдън наследник, до момента в който президентът се бори с апелите за импийчмънт в лицето на тежка акция за преизбиране.

Джо Байдън не е назван или забъркан в обвиняванията. Но все пак правните несгоди на сина му ще бъдат в центъра на вниманието, защото президентът търси още четири години в Белия дом, което съгласно критици и съдружници ще бъде пагубно разпръскване за него.

„ Основното заричане на Байдън беше че в президентството на Байдън няма да се постанова да се справяте с цялата тази неразбория, която заобикаля Доналд Тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР