През четири минути вчера вечерта са станали две катастрофи в

...
През четири минути вчера вечерта са станали две катастрофи в
Коментари Харесай

Три жертви за четири минути при катастрофи в Пловдивско

През четири минути през вчерашния ден вечерта са станали две произшествия в Пловдивска област с три жертви, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. В 19.45 ч. е подаден сигнал, че в град Баня, преди отбивката за Казанлък, лек автомобил със старозагорска регистрация е блъснал пешеходка, която се движила по пътното платно. Жената е починала на място. Тя е на 84 годишна и е от Баня. Шофьорът е 24 годишен, проба с дрегер не е посочила съществуване на алкохол. До привършване не огледа придвижването на колите по пътя Пловдив - Карлово, в региона на Баня се реализира в едната лента. Водачите да бъдат с нараснало внимание в сектора.

В 19.49 ч. на дежурния телефон е подаден втори сигнал за случай на пътя сред селата Белозем и Болярино. По данни на пътна полиция в плуг към аварирал на пътя трактор се е блъснал лек автомобил. На място са починали лидерът на колата и спътникът му. Тракторът е бил с включена жълта сигнална лампа и два задни фара. Самоличността на починалите към момента се открива. Телата им ще бъдат извадени от колата благодарение на профилирана техника на пожарната. Започва оглед.

Причините и събитията, довели до тежките произшествия, се обясняват в границите на формирани досъдебни производства надлежно в районно управление (на МВР) - Карлово и районно управление (на МВР) - Раковски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР