През август Йоан Богданов обяви публично очакванията си за това

...
През август Йоан Богданов обяви публично очакванията си за това
Коментари Харесай

Йоан Богданов говори за фаворитите в Шампионска лига и разкри дали някой ще спре Ливърпул в Лига Европа

През август Йоан Богданов разгласи обществено упованията си за това кои тимове ще побеждават в шест от водещите европейски шампионати. Два месеца по-късно половината от тях са водачи в класирането, а останалите три евентуално също могат да оглавят своите шампионати всеки един миг при неточност на директните съперници.И до момента в който остава много време до пролет когато ще стане ясно доколко ще се осъществен прогнозите на Йоан, то напълно на скоро той изпъкна познавайки, че Интер ще разгроми Милан с пет гола разлика.

Това несъмнено бе измежду най-впечатляващите чувства въобще за годината у нас защото Милан също са във страхотна форма и с изключение на разгромното 1:5 от Интер, росонетите имат 6 победи в останалите 6 дуела в Серия А. Йоан Богданов обаче не спираше да повтаря в разнообразни постове, че Интер ще им вкара пет. Очакванията му за това какво ще се случи в евротурнирите започнаха с прогноза за групите точно на двата милански гранда.

" Милан няма да оцелее в групата на гибелта. За мен ПСЖ ще излезе сигурно от нея, а останалия тим който ще продължи на елиминациите ще е някой из сред Борусия и Нюкасъл. Силните игри на Милан в Серия А няма да се пренесат в Шампионска лига. Интер ще завоюва своята група, а дружно с тях виждам и Реал Сосиедад на осминафиналите. Да, тук е и тимът на Бенфика с Анхел Ди Мария който кара втора младост, само че черно-синия призрачен сън за лисабонските орли ще продължи. Имах опцията да виждам срещата на Реал Мадрид с Хетафе този сезон в компанията на именития Фернандо Мориентес. И двамата бяхме на мнение, че с изключение на купата в Ла Лига която чакаме кралския клуб да завоюва, тима както съвсем всяка година ще бъде и измежду най-сериозните претенеднти за короната на Европа. За мен ще е изненада всеки първенец друг от Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и някой от двата финалиста от предишния сезон Интер и Манчестър Сити. Не имам вяра спечелилият в Шампионска лига да не е някой от тези четири клуба.

В Лига Европа пък има един супер любимец и той е очеваден и явен за всички. Отборът на Ливърпул ще гони четвърти трофей в конкуренцията, а мнозина споделят че просто няма кой да спре момчетата на Клоп да вдигнат купата. За мен също те са най-вероятния победител, само че имам прикрит любимец който може да ги отстрани. Португалският гранд Спортинг Лисабон съумя да отстрани посред Лондон миналогодшния любимец номер едно - Арсенал. Огромен малшанс бе повода момчетата на Рубен Аморим да отпаднат по-късно от Ювентус. Има доста време до елиминационната фаза в Лига Европа, а на нея ще се причислят и доста мощни тимове като трети в групите в Шампионска лига. За мен обаче Спортинг Лисабон остава любимец номер 2 след Ливърпул в шампионата и смелата ми прогноза е зелено-белите да спрат англичаните. Рубен Аморим изведе тима до първа купа на Португалия след 19 години очакване. Сега да ги изведе до пръв европейски край, след също 19-годишно очакване, е много допустимо. Временните водачи в португалската Примейра Лига изгубиха домашния край в същия шампионат през 2005. Тогава на Жозе Алваладе купата на Уефа завоюва ЦСКА Москва ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР