През август тази година в три различни града на планетата

...
През август тази година в три различни града на планетата
Коментари Харесай

Грохотът на Апокалипсиса бе чут едновременно в няколко града по света

През август тази година в три разнообразни града на планетата - Мюнхен, Джорджтайн в Малайзия и американския Далас - в небето бяха чути загадъчни оглушителни звуци, наподобяващи на половина на фантастическо тръбене на голям тромпет и плач на животно. Всеки един от тези произшествия е станал в тъкмо несъмнено време от денонощието и е привлякъл вниманието на мнозина изумени очевидци, написа Блиц.

" Тромбоните на Апокалипсиса ", както ги назовават някои експерти, през последните години все по-често се чуват в разнообразни кътчета на планетата, само че никой не може да дефинира техния източник. Излагат се хипотези за звук на влакове, фабрики, придвижване на тектонските плочи и даже тръбенето на слоновете, само че нито една от тях към този момент не е доказана. Ревът се чува все по-често по нощите, в радиус от десетки километри, освен това огромен брой очевидци настояват, че звукът идва непосредствено от небето. 

В доста религиозни текстове се споделя, че преди началото на края на света в небето ще стартират да се чуват тръбите на ангелите, оповестявайки грешниците за Денят на страшния съд. Именно по тази причина доста хора, сблъскващи се с дадения феномен, допускат, че той има възвишен генезис. При това, " Тромбоните на Апокалипсиса " се чуват из целия свят към този момент две десетилетия поред, а Армагедонът към момента не настава. Естествено, действията на Господ надалеч не са единствената версия, която се пробва да изясни аномалните феномени. 

Едни са уверени, че шумът е провокиран от някакво гигантско страшилище, събудило се преди няколко години в Световния океан. Според други, за всичко са отговорни представителите на извънземните цивилизации, чиито кораби непрекъснато посещават нашата планета. Ако се има вяра на трети, става дума за звукови съмнения, предизвиквани от наслагването на една действителност с друга. Най-накрая, четвърти са на мнение, че това е бъг в " Матрицата ", в която живее човечеството. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР