През август Samsung представи новата си серия смарт часовници Galaxy

...
През август Samsung представи новата си серия смарт часовници Galaxy
Коментари Харесай

Плащането с часовник е още по-лесно със Samsung Galaxy Watch4 и Google Pay |

През август Samsung показа новата си серия смарт часовници Galaxy Watch4, която включва два модела,. Вторият се отличава с въртяща се рамка, като спомагателен и комфортен метод за навигация в системата, до момента в който Galaxy Watch4 е с по-елегантен и изчистен дизайн. Те са налични в два размера, 40/44mm при Galaxy Watch4 и 42/46mm при Galaxy Watch4 Classic. Допълнително има и разнообразни цветови варианти на корпуса и каишките, с които всеки може да реализира обичаната си визия.

Часовниците оферират много разширени благоприятни условия за следене на разнородни здравни и фитнес индикатори. Това ги прави отличен сателит по време на подготовка, само че и за следене на основни здравни параметри и в всекидневието.

Така, да вземем за пример, могат да правят биоелектрически импедансов разбор (BIA), като за задачата се употребява новият 3 в 1 BioActive датчик. С тази функционалност се мери телесния състав в действително време и може да се наблюдава смяната по разнообразни индикатори, в това число скелетна мускулна маса, показател на метаболизма, % на телесните мазнини и така нататък

Други значими индикатори, които можете да проследявате са равнището на О2 в кръвта, качеството на съня, хъркане, кръвно налягане, а и да правите ЕКГ. Последните две функционалности не са налични в множеството модели на пазара и са си същинско преимущество за новите Galaxy Watch4. Трябва да имате поради, че с цел да се възползвате от опцията за премерване на кръвното налягане, е належащо часовникът да бъде калибриран първо със общоприет апарат.



Разбира се, наред с това имате познатите ни благоприятни условия за премерване на крачки, пулс и така нататък Часовникът се синхронизира с приложението Samsung Health за показване на подробни резултати след подготовка. В него можете да наблюдавате и всички индикатори, които наблюдава устройството.

Платформа от ново потомство
Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic са първите часовници с Wear OS Powered by Samsung. Това е операционна система, която е създадена взаимно от Samsung и Гугъл. Тя работи извънредно бързо на новите устройства, което е допустимо и с помощта на усъвършенствания им хардуер. По сходство на доста от новите артикули на компанията през актуалната година, платформата улеснява потребителите в всекидневието.



Използваният интерфейс One UI Watch е елементарен за работа и дава разширени благоприятни условия, най-много посредством достъпа до доста и известни приложения. Особено потребна е опцията за едновременното инсталиране на усъвършенстваните приложения на смарт телефона и часовника през магазина Гугъл Play.

Да преминем и към някои от потребните приложения, които можете да употребявате в всекидневието. Гугъл Maps ни е добре познато приложение от смарт телефона, което към този момент можете да ползвате и непосредствено на китката си посредством Galaxy Watch4. Благодарение на него постоянно ще намерите точния адрес и в никакъв случай няма да се загубите.

Ако обичате да слушате музика, имате избор сред известни варианти като Spotify и YouTube Music. С тях можете да се насладите на обичаните си части до момента в който сте в придвижване и през свързани непосредствено към часовника слушалки. Ако сте с вид на часовника с LTE съгласуваност, можете да слушате музика и до момента в който тичате на открито, без да взимате смарт телефона със себе си.



Имате потребност да разпуснете след тежък ден? Приложението Calm може да е вашият персонален гид в света на медитацията. С него ще оставите на назад във времето напрежението и ще се възползвате оптимално от свободното си време. Часовникът работи и с виртуалния помощник Гугъл Voice Assistant, с цел да задавате гласови команди, с които в допълнение да улесните всекидневието си.

Свободата на безконтактните заплащания

Стигаме и до опцията за безконтактни заплащания непосредствено с часовника. Това е допустимо с помощта на приложението Гугъл Pay, което към този момент публично е налично за новите часовници Galaxy Watch4 и в България. Така употребявате часовника на процедура на всички места, където се одобряват безконтактни разплащания, в магазини, заведения и къде ли още не.
За да употребявате Гугъл Pay е належащо да дoбaвите картите си към цифровия портфейл в Гугъл с бутона „ Дoбaви ĸъм Gооglе Рау “ в пpилoжeниятa зa мoбилнo бaнĸиpaнe. Това, което можем да ви посъветваме, е да се консултирате с вашата банка дали предлага тази опция за заплащане. Тъй като Гугъл Pay e нов способ за заплащане на нашия пазар, не всички банки още са го въвели в политиката си. След първичното въвеждане, отваряте приложението, избирате мечтаната карта и доближавате часовника до съответния POS терминал.



Веднъж добавили картите си в цифровия портфейл на Гугъл, можете напълно умерено да се разхождате без портфейла си. Така да вземем за пример, в случай че ви се наложи да купите нещо от близкия магазин, няма да ви е гняв, че сте не запомнили портмонето си. В случай, че сте на разходка с колелото и не носите доста багаж със себе си, а се наложи да хапнете на крайник, още веднъж заплащането е извънредно елементарно.

Гугъл Pay употребява отбрана от най-високо равнище, с което се подсигурява, че разплащанията са подсигурени. При реализиране на безконтактно заплащане, системата не изпраща действителния номер на картата по време на трансакцията. Вместо това се употребява криптиран номер на виртуален акаунт за показване на информацията. По този метод се подсигурява, че данните на действителната карта остават скрити.

Ако обмисляте покупка на часовник от новата серия Galaxy Watch4, то до 28.11 можете да се възползвате от, която организира Samsung. Всеки, който закупи определено мобилно устройство Samsung Galaxy, може да купи и часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР