През август месец слънцето не преставаше да ни напомня за

...
През август месец слънцето не преставаше да ни напомня за
Коментари Харесай

АВГУСТ ще приключи с мощна магнитна буря

През август месец слънцето не преставаше да ни припомня за себе си. Метеочувствителните хора страдаха постоянно от главоболие, бодърствуване, тревога, неспокойствие. Това ще бъде петата стихия за месеца. Пригответе се за нея на 29 август.  Очаква се да е със междинна активност и да засегне най-много хората, които страдат от сърдечни проблеми или имат хронични болести. 

Въпреки това обаче не трябва да подценявате измененията в магнитното поле, тъй като те съумяват да повлияят на съвсем всички системи на човешкия организъм, както и на душeвността.
 Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 16 – 20 август Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 16 – 20 август
В интервала 16-20 август се чака мощно съмнение в магнитното поле. През този интервал слънцето се готви да изригне и да ни подсети за с...

Магнитните стихии могат да се окажат доста рискови и за хора, които имат проблеми с кръвното налягане.

Добрата вест е, че това ще бъде последната магнитна стихия за месеца. Лекарите предлагат да сме доста внимателни, да пием доста течности, да се храним здравословно и да се опитаме да прекарваме колкото се може повече време вкъщи.

 
 Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 13 – 14 АВГУСТ Очаква се мощна магнитна стихия в интервала 13 – 14 АВГУСТ
Август месец няма да пропусне да подсети за себе си. Слънцето се готви да изригне цели 5 пъти. В началото магнитните стихии няма да са ос...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР