През август Мари Константин се разболя за втори път от

...
През август Мари Константин се разболя за втори път от
Коментари Харесай

Мари Константин и страничните ефекти след второто боледуване от COVID-19

През август Мари Константин се разболя за повторно от COVID-19, а още тогава показа, че кашлицата била при нея един от неприятните признаци. Мари имала и температура понякога, усещала изнемощялост и главоболие. Единственото " хубаво " този път било, че инфлуенсърката имала подушване.

За благополучие и това отмина, а Мари е към този момент добре, само че неотдавна показа в стори в Инстаграм за други странични резултати, породени от лекарство, което е приемала, с цел да оздравее. Мари споделя, че въпросното кортикостероидно лекарство, с което е трябвало да прави инхалации, ѝ е помогнало и е признателна, само че показа, че в този момент се постанова да се погрижи за зъбите си. 

Виж още: Изненада! Наум Шопов и Теа Минкова готвят женитба, споделиха ще има ли църковен брак 

" По време на Ковид (вторият) имах много неприятна кашлица и се наложи да си върша инхалации с кортикостероидно лекарство. От него ми се появиха леки проблеми със зъбките, които оправям. Лекарството си свърши работата и несъмнено оказа помощ, просто има непряк резултат ", написа инфлуенсърката. 

Мари не крие, че се тормози от вируса, само че на този стадий към момента не е имунизирана. По-рано тя показа, че не се е имунизирала, тъй като страдала от автоимунно заболяване, което все още не ѝ разрешавало да си постави ваксина против Коронавирус.

Виж още: Името на Азис провокира невъобразим скандал в Турция, анулираха негово присъединяване

Изображение: https://www.instagram.com/marie.konstantin/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР