През август дисонансите на Сатурн усложняват живота ви, а Марс

...
През август дисонансите на Сатурн усложняват живота ви, а Марс
Коментари Харесай

Близнаци, през август е важно да бъдете внимателни с решенията си

През август дисонансите на Сатурн усложняват живота ви, а Марс в Дева ускорява това събитие, Близнаци. През този месец сте напряко в задънена улица. За момента задачите ви са недостъпни, само че това не значи, че са неосъществими. Ако въпреки всичко желаете да постигнете, Марс ви предизвиква да действате с ред и способ. Меркурий, който също е в Дева, изисква от вас да отдавате значение на детайлите. Що се отнася до Сатурн, той ви нашепва, че с времето ще постигнете задачата си. Вместо да насилвате ориста или събитията, използвайте силите, които идват от Лъв. Свържете се с сътрудниците си, с приятелите си и с обичаните си хора. Излагайте концепциите си и се вслушвайте в тези на другите. На 28-и, с преместването на Марс във Везни, обстановката се успокоява.

Въпреки че интервалът е удобен за отмора и бездействие, кариерният бранш ви тревожи. Имате чувството, че нищо не се движи в вярната посока. В най-лошите дни възприемате, че обстановката е блокирана. В същото време постоянно се намира някой, който да ви каже какво да вършиме. Уви, препоръките им не намират отклик у вас. Не се тормозете. Приятел ще ви направи вълнуващо предложение. От финансова позиция всекидневието е обезпечено, само че въпреки това, в случай че планирате да предприемете забележителна инвестиция, отделете време да обмислите въпросите.

Съвет на месеца: За момента звездите в Лъв владеят всекидневието ви. Ето за какво опитите да измененията нещата са преждевременни. Изчакайте, докато ситуацията малко се промени. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР