През август дават старт на петото изданиеНа 4 и 5

...
През август дават старт на петото изданиеНа 4 и 5
Коментари Харесай

Куп звезди в Бургас за най големия музикален фестивал

През август дават старт на петото издание
На 4 и 5 август в Бургас ще се организира петото издание на най-големия музикален фестивал на Черноморието ни – Спайс мюзик фестивал.

Тази година почитателите на музиката на 90-те, дадоха своя принос към програмата на събитието като гласоподаваха в специфична анкета за това кои техни обичани реализатори желаят да видят на сцената и уредниците се постараха да поканят множеството от тях. През август в Бургас ще дойдат куп звезди. На сцената ще се качи още веднъж и Dr. Alban с най-големите си музикални шлагери.

Една от дълго чаканите изненади на фестивала е завръщането на рап групировката " Гумени Глави ". Хип-хоп легендите ще взривят публиката с части, които оставиха незаличима диря в българската музикална история и ще ни върнат в българската музикална версия на 90-те години.

„ Спайс мюзик фестивал " от дълго време е доста повече от фестивал – това е неповторима музикална фиеста и неповторимо празненство на метри от морския бряг, в което хиляди почитатели на 90-те, се впускат към този момент пети път, с цел да си напомнят едни от най-силните години в актуалната ни музикална история. Ще осигурим това, което се чака от нас - първокласен тон, впечатляващи резултати и незабравима атмосфера “, споделя уредникът на събитието Николай Тодоров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР