През август 2022 г. този “човек, с име Рачо Байрактаров,

...
През август 2022 г. този “човек, с име Рачо Байрактаров,
Коментари Харесай

Из мрежата: Този човек нарита до смърт бездомно куче

През август 2022 година този “човек ", с име Рачо Байрактаров, най-безцеремонно нарита до гибел едно бездомно куче. Мило, положително и много остаряло куче, което изживяваше старините си в къщурка на “Екоравновесие " сложена до входа на метростанция “Хан Кубрат "! Това написа консуматор на обществените мрежи.

Причината- пречело му като слиза и лежи долу в станцията на метрото…За убитото куче още веднъж се грижеше Боряна. Жената, която се грижеше и за убитата на бензиностанцията насреща Лиса.

След като Боряна се развикала на Рачо за какво рита кучето, мъжагата пребил и нежната женица. Дърпал я за косата, влачил е по стълбите, ритал и нея! Тя има здравно за контузиите и сега го съди!

Какво обаче стана с обвиняването за убитото от него куче- НИЩО! Софийската прокуратура отхвърля да повдигне обвиняване за съзнателно ликвидиране на гръбначно животно, тъй като експертизата посочила, че кучето умряло от рак! Кучето може и да е страдало от рак, само че е свиреп пребито пред очите на Боряна, два дни по-късно умира. Не от рак, а от вътрешни кръвоизливи. Боряна е очевидец на цялото безчовечие, само че все пак софийската прокуратура не и се занимава със случая!

Който се трогва от тази история- има по какъв начин да съдействате!

Хора, апелирам ви, да помогнем този урод да си получи заслуженото. Пишете имейл на СГП [email protected] и настоявайте за случая. Ще помогне доста! Само да вметна, че когато звънях на прокуратурата за случая, говорителката ми изясни, че има толкоз доста работа, че не може да се занимава с някакво куче!!! Ако повече хора покажат заинтригуваност, може пък да има отмъщение!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР