През август 2016 година Вилиан Стефанов тръгва пеша през Родопите,

...
През август 2016 година Вилиан Стефанов тръгва пеша през Родопите,
Коментари Харесай

Вилиан Стефанов: Пътешествията ми из забравени кътчета са личностно преоткриване

През август 2016 година Вилиан Стефанов потегля пешком през Родопите, съвсем купува младоженка в Кричим, плава с каяк по реки и язовири, катери върхове, пази се от диви животни и от време на време гладува, само че става първият, прекосил България от юг на север за 25 дни. По-късно прави преход и от запад на изток по жп линията Калотина-София-Варна. Приключенията, както и всички свои пътешествия до момента, Вилиан към този момент е разгласил и издал в три книги. Премиерата на третата му книга от поредицата " Пътеводител на забравената България " се състоя наскоро.

Дали тези пътешествия са бягство от напрежението и шумотевицата в градската среда? Всъщност освен. Постепенно човек се отпуска, когато се намира на сходни места, и срещите с красивата природа, с разнообразни хора водят до едно личностно преоткриване, счита Вилиан Стефанов. Пред Радио София той показа, че има ефирен план, който е в развой на реализация, откакто съумява да снима значително фрагменти по време на последното си странствуване.

Следващото огромно премеждие, което възнамерява Вилиан, към този момент е околосветско. Той желае да тръгне в посока изток от България и да премине през над 40 страни на четири континента, до момента в който се върне назад от запад. В самото начало пътешествието ще стартира на велосипед, а по-късно авантюристът ще взема решение по какъв начин да продължи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР