През април в унисон със стратегията си за ускореното дигитализиране

...
През април в унисон със стратегията си за ускореното дигитализиране
Коментари Харесай

ОББ вече с потребителски кредит през приложението ОББ Мобайл

През април в унисон със тактиката си за ускореното дигитализиране на съществени банкови и застрахователни процеси Обединена българска банка (ОББ) уголемява портфолиото си от услуги като към този момент дава опция на своите клиенти да аплайват за потребителски заем изцяло цифрово през мобилното приложение ОББ Мобайл. Максималната сума е в размер до 20 000 лева и с закрепена рента, а в допълнение клиентите аплайват без такса за разглеждане на документи.

Исканията се преглеждат на момента, а потребителите  получават неотложен отговор, като при утвърждение усвояват средствата по сметката си за минути след сключване на контракт. Чрез приложението всеки, който има потребност от финансиране, може да кандидатства за потребителски заем от удобството на своя дом, даже и в почивните за банката дни.

Паралелно през април започва и друга нова функционалност в ОББ Мобайл – пуш известия. Чрез нея ОББ слага в центъра потребителско прекарване в цифрова среда, предлагайки персонализирана маркетингова връзка, основана на специфични събития или моменти, свързани с държанието на потребителя при потребление на дадена функционалност в ОББ Мобайл. Изпращането на пуш известия е напълно съобразено с условията на GDPR.

 „ През миналата година представихме на пазара опцията да станеш клиент на ОББ напълно през мобилното приложение, без да посещаваш банков клон. Сега надграждаме процеса като представяме и напълно цифрово решение за взимане на потребителски заем, още веднъж напълно през ОББ Мобайл. Такива са упованията на от ден на ден наши клиенти – достъп до банкови и застрахователни услуги отдалечено, през техните устройства, от комфорта на мястото, на което се намират. “, разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България. „ Нямам подозрение, че този нов метод на банкиране оформя бъдещото отношение на клиентите към нас и те няма спрат да стават все по-взискателни към новаторските ни цифрови услуги. “, сподели в умозаключение Петър Андронов.

С представянето на тези функционалности ОББ стартира за първи път и новата си информационна платформа „ Отряд за бързо банкиране “. Платформата показва цифровите и новаторски артикули и услуги на банката като централна роля в нея изцяло естествено намира мобилното банкиране ОББ Мобайл. „ Отрядът за бързо банкиране “ е формиран от петима чаровни секрети сътрудници, които пресъздават по преносен и живописен метод тези скрити за потребителя цифрови процеси, които протичат в ОББ Мобайл, с цел да могат клиентите да банкират елементарно, бързо и несъмнено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР