През април резултатите на криптовалутата Polygon (MATIC) бяха посрещнати със

...
През април резултатите на криптовалутата Polygon (MATIC) бяха посрещнати със
Коментари Харесай

Половината притежатели на MATIC са на загуба – ще се обърне ли тенденцията?

През април резултатите на криптовалутата Polygon (MATIC) бяха посрещнати със смесени реакции измежду вложителите.

Според IntoTheBlock 51% от притежателите на MATIC сега са на загуба, до момента в който 43% са на облага, а останалите 6% са на границата на рентабилността. Въпреки по-ранните позитивни прогнози, последните данни от CoinMarketCap демонстрират 1% спад в цената на MATIC през последната седмица, като тя се намира на равнище от $0.99. Борбата за превъзмогване на психическата преграда от $1 допуска провокации пред бичия подтик.

Въпреки това, на фона на тези съмнения, има очакване към идното възобновяване на Polygon , “ “, което би трябвало да усъвършенства консенсуса в мрежата и евентуално да подхрани бичите настроения. Този ъпгрейд има за цел да интегрира усъвършенствания в паралелното осъществяване и да вкара нови оперативни кодове за Етериум виртуалната машина (EVM). Ако натискът за покупки се ускори след ъпгрейда, има спекулации, че цената на MATIC може да се повиши към $1.30.

Въпреки тези евентуални катализатори, Polygon е изправена пред провокации, по-специално с нейната обща заключена стойност (TVL). Докато през 2021 година TVL набъбна с близо $10 милиарда, последните данни от DeFiLlama демонстрират забележителен спад до $1.07 милиарда. TVL служи като метрика за оценка на положението на протокола и ликвидността, което демонстрира евентуални опасения за мрежата на Polygon.

По отношение на плануваната цена за Polygon (MATIC) през април, данните допускат смесени вероятности. Предстоящата актуализация може евентуално да подтиква покупателната интензивност и да тласне цената на MATIC към $1.30, само че провокациите с TVL и актуалните пазарни настройки могат да съставляват спънка за стабилно възходящо придвижване.

Инвеститорите би трябвало да наблюдават от близко развиването на обстановката към подобрението и индикаторите за положението на мрежата, с цел да получат визия за представянето на MATIC през идващия месец.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР