През април, онлайн ще се проведат четири пробни матури по

...
През април, онлайн ще се проведат четири пробни матури по
Коментари Харесай

Поредица от онлайн пробни матури по български език и литература за 12. клас

През април, онлайн ще се проведат четири пробни матури по български език и литература за 12. клас. Датите на осъществяване са 2, 9, 16 и 30 април, като изпитите са напълно съобразени с новия формат на МОН. Явилите се ще получат детайлна противоположна връзка от специалисти оценители както на тестовата част, по този начин и на въпросите със свободен отговор. Всички искащи могат да заявят присъединяване за една или за пакет от четирите пробни матури .

На избраните дати изпитната форма ще е с отворен достъп през целия ден на уеб страницата, и всеки ще може да я попълни в комфортно за него време.

Тестовете се провеждат от издателство Клет в поддръжка на гимназистите, заради огромния интерес към пробната матура, провела се през месец януари, още веднъж проведена от издателството. Така учениците ще имат опция навреме да ревизират знанията си и да добият убеденост за новия модел, по който ще се организира държавният зрелостен изпит тази година.

„ Идеята ни да организираме идните пробни матури е вследствие пробната такава, която организирахме през януари тази година. Големият брой явили се възпитаници ни подсказа, че те несъмнено имат потребност от своевременна инспекция на знанията си преди същинския изпит. Новият формат въведен от МОН несъмнено провокира терзание у зрелостниците и нашата цел е то да бъде сведено до най-малко както с тези подготовки, по този начин и с онлайн курса за подготовка „ М@турата “ “, разяснява плановият началник от издателство Клет Бояна Табакова.

Клет България сътвори онлайн курс „ “ за ефикасна подготовка по новата изпитна стратегия за сполучливо показване на изпита по БЕЛ след 12. клас. Всеки искащ може да се причисли в интензивното образование, което предлага редица преимущества, измежду които голям брой цифрови запаси за упражнение, мисловни карти, електронна христоматия и скъпи препоръки от психолог за справяне със напрежението около изпита.

Уроците в M@турата се организират два пъти седмично в действително време – всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч., а в допълнение улеснение са записите на срещите, до които участниците имат достъп по време на целия курс. По този метод учениците могат да наваксат пропуснатото или пък да преговорят съответен материал в комфортно за тях време.

Учителите по български език и литература Веселин Геренов, от столичното 73. СУ „ Владислав Граматик “ и Владимир Игнатов, от 9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ в София, предават образователния материал по класифициран метод, осигуряващ неговото елементарно и бързо асимилиране. По време на срещите учениците взимат интензивно присъединяване, приготвят домашни, които подкрепят тяхната подготовка, а полемиките и противоположната връзка от менторите способстват за бързото асимилиране на материала.

В рамките на образованието потребни препоръки за справяне със напрежението около идния изпит, дава психологът и психотерапевт Александра Алгафари. Финалът на курса през месец май ще бъде подложен с пробна матура, която ще даде действителна визия на учениците за равнището на знанията им в края на образованието.

Независимо дали ще вземе присъединяване в курса, всеки може да се запише за една или четирите пробни матури на уеб страницата .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР