През април месец приятелката на покойния Денис Теофиков реши, че

...
През април месец приятелката на покойния Денис Теофиков реши, че
Коментари Харесай

Поп-фолк скандали: Биляниш с жестока атака към гаджето на Денис Теофиков

През април месец приятелката на починалия Денис Теофиков реши, че в този момент е най-подходящият миг да стартира да се занимава с музика, защото раната на всички към момента е прясна, а това си е страхотна реклама за нея. Когато в канала на Planeta в YouTube се появи тийзър към премиерата на първата ѝ ария, интернет безусловно прегря. Гримьорката беше упрекната, че натрупа популярност на гърба на нещастието.

Виж още: Предколедни пачки по стотачки: Преслава заработва в допълнение в чужбина

Тийзърът беше свален доста бързо, а на датата за премиерата не се случи нищо. Алекса бе упрекната и че е почнала да приказва за връзката си с Денис едвам след неговата трагична гибел, което си е самата истина. Мждувременно силиконката сподели част от работата си на гримьорка и най-малко към този момент наподобява, че ще се въздържи от музикални изяви. На фона на цялата тъга Алекса стартира да популяризира и празненство балони, което в допълнение изпрати хейтърска вълна към нея.

Виж още: Изненада! Любима двойка от " Един за различен " чакат детенце

21-годишният реализатор умря на 24 октомври предходната година при към момента неизяснени условия. Една от тиражираните в медиите версии е, че Денис е бил в тежка меланхолия месеци преди случилото се. С това се съгласи и колежката му Биляна Лазарова, която преди към 2 месеца атакува околните му поради това, че не се разбрали нищо за тази меланхолия и са позволили да се стигне до този край.

Виж още: В дома на Филип Плейн: Венелин Кондаков се щракна от първокласното имение на дизайнера

Всички знаем, че Биляниш много се бута да бъде измежду най-известните артисти в България и по тази причина в последно време е толкоз близка с Десита. И с цел да поддържа другарството си още повече, моделката показа стори, в което гневно пази Десита и още по-яростно атакува Алекса. В стори Биляна показа меме, направено от фенка на половинката на починалия Денис Теофиков, което демонстрира, че е по-голяма почитателка на Алекса, а не на Десита.

Виж още: Тотален MILF: Дени от „ Един за различен “ сподели майка си и всички са в потрес

 

 Instagram

" Тая напълно откачи. Дайте на момичето малко внимание, че ще се разболее ", иронично написа Биляниш. В  случая Алекса няма нищо общо с това, само че Лазарова си е такава - обича да си показва мнението за всичко - без значение дали е удачно или не, с цел да бъде център на вниманието.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР