През април Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще празнуват втората

...
През април Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще празнуват втората
Коментари Харесай

Когато бившата на Бруклин Бекъм реши да му отмъщава

През април Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще честват втората годишнина от сватбата си. През това време връзката им не стопира да е обект на медийно внимание като най-интересни се оказват не толкоз връзките сред съпрузите, колкото тези сред снаха и свекърва. Да си омъжена за сина на Виктория Бекъм сигурно не е лесна работа.
 Как Никола Пелц и Бруклин Бекъм означиха четвъртата си годишнина
4 години по-късно - щастливи ли са още Никола Пелц и Бруклин Бекъм

И схващат ли се фамилиите им

Но, става известно, има още един интересен детайл около брака на семейство Пелц-Бекъм. Преди да стартира актуалната си връзка, най-големият наследник на Дейвид Бекъм имаше връзка с Хана Крос - модел, чието сърце бе разрушено от Бруклин, който предпочете да бъде с Никола. Но в този момент е ред на отмъщението на някогашните.

Според информация в Daily Mail, отскоро Хана Крос има връзка с не кого да е, а с един от братята на Никол Пелц - 34-годишният Брадли. Така двамата някогашни още веднъж се сродиха, само че по по-различна линия. 
 Снимка 427518

Очевидно Брадли няма нищо срещу обстоятелството, че половинката му до преди три години беше в обятията на. Той е мощно притеглен от хубавицата и прави всичко допустимо, с цел да я впечатли - най-много със скъпи дарове и сантиментални срещи.

Със сигурност всичко това се харесва на Крос, само че няма по какъв начин да не си помислим, че е решила да има връзка тъкмо с Брадли Пелц и тъй като това е страхотна опция да отмъсти на някогашния си, който й разруши сърцето. Интересно единствено на фамилни събирания по какъв начин ще бъдат на едно и също място.
 Бруклин Бекъм и Никола Пелц - неприятната преживелица край нощен клуб в Париж
Когато си синът на Дейвид Бекъм, само че все пак получиш отвод

Понякога разпоредбите важат за всички

Междувременно макар че са брачен партньор и брачна половинка към този момент две години, Бруклин Бекъм и Никола Пелц очевидно към момента нямат желание да минат на идващото равнище и да станат родители. Това разкри неотдавна Виктория Бекъм в свое изявление. Тя остана много изненада от въпроса дали е подготвена скоро да стане баба и показа, че сходно нещо като че ли не е на дневен ред. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР