През 90-те години на миналия век до стария чинар на

...
През 90-те години на миналия век до стария чинар на
Коментари Харесай

Хората от Дупките отново се събират на среща с хубава музика в Бургас

През 90-те години на предишния век до остарелия чинар на основната улица имаше музикален магазин.

Това десетилетие беше мощно за грънджа, инди рока, метъла, пост-пънка, ню уейва, генгста рапа, трип хопа… И поради музикалния магазин, от който си купуваха аудио касетки, бургаските младежи от това потомство започнаха да си вършат срещите край него, на мястото, наречено „ Дупките “. Единствено и единствено те. Предишните и сегашните генерации се срещат най-много до Часовника.

Онези към този момент пораснали и прошарени младежи от Дупките се събират за среща на 27 декември. Много от тях ще се завърнат от чужбина особено по този мотив. Много от тях ще доведат и личните си деца.

Идеята за събитието е на рок музиканта и графити актьор Иван Янков – Естео. Срещата се реализира сполучливо за първи път през 2019 година После настъпи коронавирус ерата. Живот и здраве, в този момент следва второ издание, което още веднъж ще се организира със съдействието на Община Бургас.

Така че заповядайте на Дупките на 27 декември, вторник, от 19 до 22.30 часа. На мястото ще има диджей, който ще пуска яка музика от 90-те. За улеснение на участниците в срещата – остарели другари и съученици – ще бъдат сложени десетина бар маси от вида щъркел, към които обособени компании да се съберат и да слагат питиетата си. Ще има спомагателни кошове за боклуци и мобилни тоалетни. На място ще можете да си закупите хубава наливна бира или чаша вино.

Афтърпартито ще е в новия Хаштаг, който се реалокира от „ Лазур “ на улица „ Възраждане “ №6, покрай Часовника, с начало в 23 часа.

На срещата на хората от Дупките е добре пристигнал всеки, който обича хубавата музика и в него е останала искра от духа на 90-те!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР