През 90-те Джони Деп си татуира на дясното рамо клетвата

...
През 90-те Джони Деп си татуира на дясното рамо клетвата
Коментари Харесай

Парите не могат да премахнат чувството, че си объркан и съсипан - УИНОНА РАЙДЪР

През 90-те Джони Деп си татуира на дясното рамо клетвата Winona Forever („ Уинона вечно “) в символ на безконечна обич към тогавашното си гадже Уинона Райдър , а четири години по-късно, когато двамата се разделят, той изтрива последната сричка от името на актрисата и преобразява надписа в Wino Forever („ Пиянде вечно “).

За всички нас обаче – 35-45-годишните, така наречен потомство X – Уинона Райдър си остава нашата паметна, незабравима, безсмъртна обичана.

Когато най-сетне приемеш, че да не намираш отговорите и да не си съвършен е ок, тогава разбираш, че да бъдеш комплициран е част от това да си човешко създание.

Колкото повече остаряваш, толкоз повече имаш опция да си самият себе си и да не се тревожиш какво си мислят другите за теб.

Понякога човек минава през положения, в които си мисли, че е прекомерно сензитивен за този свят. Или най-малко аз преминавам през такива. 

Парите нямат огромно значение на личностно равнище. Разбира се, на мен ми е елементарно, аз не би трябвало да се безпокоя дали ще мога да си осигуря ежедневни неща, както се постанова на множеството хора. Но парите не могат да отстранен възприятието, че си комплициран и унищожен.

Когато си дете на родители, които са запазили любовта си повече от 45 години, стандартите ти са много високи.

Предпочитам в никакъв случай да не се бракосъчетавам, тъй като разводът не е нещо, което бих желала да ми се случи.

Разделите са сложни за всички, само че е още по-трудно, когато това бива документирано и виждаш фотосите на индивида на всички места. Повечето хора не се сблъскват с този проблем.

Най-лошото на това да си прочут е, че хората си мислят, че е напълно в реда на нещата да идват и да те допират, като че ли си социална благосъстоятелност.

Трябва да се научиш по кое време да се вслушваш в шума към себе си и по кое време да го изключиш и да следваш сърцето си.

Аз не съм от хората, които сядат и се отдават на съжаления, тъй като всяка загуба носи след себе си нещо ново.

Един от най-големите ми страхове е да не съм захласнат от себе си човек.

Ще ми се да не знаех това, само че хората имат една визия за мен – че съм свърхчувствителна и чуплива. Аз съм свърхчувствителна и не мисля, че това е неприятно нещо. За да върша това, което върша, нужно е да съм открита.

Писнало ми е от хората, които се пробват да накарат дамите да се срамят от това, че са чувствителни или уязвими. Това е толкова необичайно за мен… 

Първите сюжети за филми, които ми връчваха бяха за функциите на „ грозното момиче “.

Обичам книгите и книжарниците, а обичаният ми тон е докосването на иглата на грамофона до плочата.

Животът е къс, тъй че в случай че ще прекарвате месеци от него, с цел да вършиме каквото и да било, би трябвало да е в действителност особено. 

Не си падам по възрастни мъже. Ако ме питате, Ричард Гиър не е най-сексапилният мъж, съгласно мен.

И помнете, че аз съм хлапето, което тормозеха в учебно заведение, като го заключваха в тоалетната. Никога не съм се чувствала като огромна звезда, когато и да било в живота ми.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР