През 7-те дни, в които бях задържан, аз непрекъснато бях

...
През 7-те дни, в които бях задържан, аз непрекъснато бях
Коментари Харесай

Нидерландецът Стелингверф: Няма да се скрия, невинен съм

" През 7-те дни, в които бях арестуван, аз непрестанно бях обичай, ритан, злоупотребяваше се с мен. Моля не ме връщайте в килията. Няма да се скрия и да извърша закононарушение, до момента в който съм под домакински арест. Това съобщи пред Софийския областен съд недерланденцът Йохан Стелингверф.

Той бе доведен с полиция в съда в 16:30 ч., откакто прокуратурата внесе искане за налагане на непрекъсната мярка " задържане под стража ".

Йохан Стелингверф бе упрекнат във вторник вечерта по второ дело за обезчестяване.

По-рано, на 26 декември, той бе арестуван по друга тъжба на 32-годишна софиянка, само че тогава градският съд го пусна под домакински арест.

" Ваша чест, през миналите две седмици бях под домакински арест и оправдах доверието, което съдът ми оказа. Никакво закононарушение не съм направил. През цялото време бях там (жилището в София, в което е чартърен - б.р.). Когато служителите на реда идваха да ме управляват, аз постоянно отварях вратата. Не наруших доверието, което ми бе оказано ", съобщи холандецът.

Той живее чартърен в апартамен на ул. " Одрин ". Престъплението, за което е упрекнат по българския закон, се санкционира със затвор от 2 до 8 години.

Двама юристи ще пазят нидерландеца в съда. Те обявиха, че няма обосновано съмнение Йохан да е направил закононарушение.

" Има единствено разпит на потърпевшата унгарка, който прилича сексуален роман на шестокласник ", сподели един от юристите. Според него Йохан е с чисто минало и не е осъждан.

В момента Софийски областен съд заседава по настояването за арест. Очаква се решение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР